onsdag 14 maj 2014

MAT & MUSIK 9 AUGUSTI: THE WIFE


Äntligen kommer vänersborgsbandet The Wife till Upperud! Vår vän Jerry Andersson från Gamla Magasinet i Upperud har länge velat bjuda in dem och nu samarrangerar vi denna konsert. 

The Wife är ett målmedvetet band som med sina två album i bagaget och två album i horisonten, når ut till en allt större publik. "Americana spelar vi, det är en blandning av amerikansk folk, blues och country. Tänk Dylan eller Neil Young" säger bandets sångerska och låtskrivaren Natalie Johansson.
The Wife har allt sedan starten varit väldigt produktiva och trots att alla jobbar heltid har dom på två år hunnit med flertalet videor, radioframträdanden, skivinspelningar och ett fyrtiotal spelningar. I skrivandets stund sitter The Wife i studion och spelar in sitt tredje album som kommer att släppas under mitten av 2014. Det kommer bli The Wifes mest händelserika år hittills så håll i hatten... det här är lika rykande färsk som det är gammalt och rostigt. 
Kvällen påUpperud 9:9 kommer att ha en ganska avskalad och intim stämning. Vi kommer att spela låtar från alla våra album, både gamla och några från nya skivorna. Vi spelar helband men det kommer ändå vara mycket akustiskt och ganska avskalat, precis så som vi är. Americana när det är som bäst, säger Natalie Johansson. 
Natalie Johansson – Sång, gitarr och munspel
Kristoffer Johansson – Gitarr
Tommy Johansson – Bas
Kristofer Fredriksson – Trummor
www.thewife.se  Inga kommentarer:

Skicka en kommentar